Organisatie

Medcor Specials werkt, binnen een brede organisatie van zusterbedrijven, onder de paraplu van de Medcor Group. Het is een platte organisatie die werkt conform de ontwikkelde Medcor methode. Binnen de Medcor Group werken meer dan 80 professionals elke dag aan hetzelfde doel: een dienstgerichte samenwerking met de klant als een betrouwbare, flexibele en prijsgerichte partner. Ons team is continue op zoek naar unieke producten en innovatieve diensten voor de groothandel en apotheek. Om de arts van dienst te kunnen zijn met ons brede assortiment aan speciale preparaten. Waardoor uiteindelijk de patiƫnt op het juiste medicijn kan rekenen.

Medcor Specials heeft een modern geoutilleerd bedrijfspand dat volledig op ons speciale assortiment is ingericht. Uiteraard kunt u erop vertrouwen dat wij aan alle gestelde eisen voldoen. Verstrekte vergunningen zijn op onze website te downloaden.

Neemt u gerust contact met ons op, wij zijn u graag van dienst.

========

Rogier Huber aangesteld tot algemeen directeur

November 2022

Rogier Huber is aangesteld tot algemeen directeur bij Medcor Specials. Geen onbekend gezicht, Rogier zette zich al langer in voor de organisatie in zijn vorige rol als commercieel manager. Met veel motivatie en energie is Rogier gestart met zijn nieuwe functie.