Organisatie

Medcor Specials werkt, binnen een brede organisatie van zusterbedrijven, onder de paraplu van de Medcor Group. Het is een platte organisatie die werkt conform de ontwikkelde Medcor methode. Binnen de Medcor Group werken meer dan 80 professionals elke dag aan hetzelfde doel: een dienstgerichte samenwerking met de klant als een betrouwbare, flexibele en prijsgerichte partner. Ons team is continue op zoek naar unieke producten en innovatieve diensten voor de groothandel en apotheek. Om de arts van dienst te kunnen zijn met ons brede assortiment aan speciale preparaten. Waardoor uiteindelijk de patiƫnt op het juiste medicijn kan rekenen.

Medcor Specials heeft een modern geoutilleerd bedrijfspand dat volledig op ons speciale assortiment is ingericht. Uiteraard kunt u erop vertrouwen dat wij aan alle gestelde eisen voldoen. Verstrekte vergunningen zijn op onze website te downloaden.

Neemt u gerust contact met ons op, wij zijn u graag van dienst.

========

Raymond Fonck legt werkzaamheden neer

November 2021

Algemeen directeur Raymond Fonck heeft de persoonlijke keuze gemaakt om per 31 december zijn werkzaamheden voor Medcor Specials neer te leggen. Afgelopen jaren zorgde hij dat Medcor Specials een belangrijke speler werd op het gebied van de distributie van geneesmiddelen van speciale preparaten. We bedanken Raymond voor zijn inzet! Zijn taken worden overgenomen door Rogier Huber, Commercieel Manager, en Rignalda Rijsenburg, Operationeel Manager. We wensen hen veel succes!

Patrick Sturkenboom (Managing Director Medcor Group)